Om os

Danseskole - Salsa Más DA

I Salsa Más Dance Academy’s sociale og motiverende miljø tilbyder vi eksklusive dansehold, workshops og privatundervisning i forskellige cubanske danse og på forskellige niveauer, samt at organisere kulturelle danse- og musikaktiviteter, events og arrangementer. Vi underviser folk med forskellige interesser, baggrunde og aldre. Vi underviser alle de elever, der vil forbedre deres livskvalitet, både fysisk og følelsesmæssigt.

Salsa Más Dance Academy har eksisteret siden januar 2012 og blev startet af Yuleisy C. Rojas, som oprindeligt er fra Cuba. Vores formål er at introducere vores elever til en ”old school” kultur fyldt med musik og dans, samt at skabe et sted hvor alle føler sig trygge og velkomne. En kultur fuld af smil og glæde i respekt for de legendariske, energiske og varme rødder fra “mit Cuba”.

Om Salsa Más Dance Academy | Danseskole i København siden 2012
Afspil video

De erfarne instruktører ved Salsa Más Dance Academy hjælper dig til at udvikle, træne og mestre viden, følelser og færdigheder til at kunne bruge den korrekte teknik i trinene, bevægelserne, til at føre/følge, musikaliteten og det dynamiske energi-flow i de forskellige traditionelle og populære cubanske danse som Cubansk Son, ChaChaChá, Mambo, Yambú/Guaguancó (Rumba) og den velkendte Cubanske Salsa – ”Casino”.

Med andre ord, vi vil have…., ”En familie af glæde og dans”.

Vi ses ved Salsa Más Dance Academy

 

Vi danser her!

Østerbrohuset

Århusgade 103, 2100 København Ø.

Christianshavns Beboerhus

Dronningensgade 34, 1420 København K

Casa Latinoamericana

Høffdingsvej 10, 2500 København.

NYTTIGE

KONTAKT

Hold  dig  opdateret  og  forbundet  til  os.

Nyhedsbrev

Copyright © 2012 – 2020  Salsa Más Dance Academy. All rights reserved

KONTAKT

Hold  dig  opdateret og  forbundet  til  os.

Nyhedsbrev

Følg os på:

Copyright © 2012 – 2020  Salsa Más Dance Academy.

All rights reserved

×

Kurv