Om os

Danseskole - Salsa Más DA

I Salsa Más Dance Academy’s sociale og motiverende miljø tilbyder vi eksklusive dansehold, workshops og privatundervisning i forskellige cubanske danse og på forskellige niveauer, samt at organisere kulturelle danse- og musikaktiviteter, events og arrangementer. Vi underviser folk med forskellige interesser, baggrunde og aldre. Vi underviser alle de elever, der vil forbedre deres livskvalitet, både fysisk og følelsesmæssigt.

Salsa Más Dance Academy har eksisteret siden januar 2012 og blev startet af Yuleisy C. Rojas, som oprindeligt er fra Cuba. Vores formål er at introducere vores elever til en ”old school” kultur fyldt med musik og dans, samt at skabe et sted hvor alle føler sig trygge og velkomne. En kultur fuld af smil og glæde i respekt for de legendariske, energiske og varme rødder fra “mit Cuba”.

Om Salsa Más Dance Academy | Danseskole i København siden 2012
Afspil video

De erfarne instruktører ved Salsa Más Dance Academy hjælper dig til at udvikle, træne og mestre viden, følelser og færdigheder til at kunne bruge den korrekte teknik i trinene, bevægelserne, til at føre/følge, musikaliteten og det dynamiske energi-flow i de forskellige traditionelle og populære cubanske danse som Cubansk Son, ChaChaChá, Mambo, Yambú/Guaguancó (Rumba) og den velkendte Cubanske Salsa – ”Casino”.

Med andre ord, vi vil have…., ”En familie af glæde og dans”.

Vi ses ved Salsa Más Dance Academy

 

Vi danser her!

Østerbrohuset

Århusgade 103, 2100 København Ø, Danmark

Vesterbro Kulturhuset

 Lyrskovgade 4, 1758 København V, Danmark

Forsamlingshuset

Onkel Dannys Pl. 5. 1700 København V.

KONTAKT

  • Salsa Más Dance Academy
  • 42436939
  • salsamas@yahoo.dk
  • CVR: 38971565

NYHEDSBREV

Copyright © 2012 – 2018  Salsa Más Dance Academy. All rights reserved

Copyright © 2012 – 2018  Salsa Más Dance Academy.
All rights reserved

×

Kurv