SMDA Logo

Vilkår og betingelser

De følgende vilkår og betingelser gør sig gældende for alle købte produkter foretaget hos Salsa Más Dance Academy enten på webshoppen, kontant eller mobilepay.

Vær opmærsom på at, for at kunne foretage et køb hos Salsa Más Dance Academy, skal man være fyldt 18 år og alle købsaftaler foretaget hos Salsa Más Dance Academy, vil være på dansk.

Salgs- og leverings-betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende på alle ordrer på Salsa Más Dance Academy’s webshop. Forudsætningen for, at vi kan håndtere din bestilling, er, at du accepterer disse salgs- og leveringsbetingelser, når du bekræfter din bestilling.

Alle priser er inkl. moms og angivet i danske kroner (DKK).

Alle ordrebekræftelser og gavekort sendes via e-mail.
Hvis du ikke har modtaget en kvittering på mail 5 minutter efter dit køb, så kontakt os venligst på info@salsamas.dk (Tjek venligst spamfilter inden).

Det er i webshoppen kun muligt, at betale med kreditkort som Dankort o.lign., og valutaen er altid danske kroner (DKK). Der kan blive opkrævet et gebyr for kortbetaling. Dine betalingsoplysninger gemmes ikke, når du gennemfører din bestilling.

Alle bestillinger/tilmeldinger er bindende. Efter din bestilling/tilmelding er gennemført, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse via mail. Du bedes kontrollere at indholdet af ordren er korrekt inden du gennemfør den. Såfremt du har ændringer, bedes du straks kontakte os på mail salsamas@yahoo.dk. Ordrebekræftelsen skal medbringes ved 1. lektion.

Ingen personlige oplysninger der registreres på Salsa Más Dance Academy’s webshop bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Salsa Más Dance Academy’s webshop.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Om undervisningen

Salsa Más Dance Academy forbeholder sig ret til:

  • om nødvendigt at flytte undervisningen til et andet tidspunkt og sted (pga. sygdom eller andre tvingende grunde).
  • at indsætte vikarer i tilfælde af sygdom, rejser el.lign.
  • at sammenlægge hold med nogenlunde samme niveau (ved mindre end 10 deltagere på et hold).

Hvis den klasse eller workshop, som du ønsker at deltage i, er fuldt booket, kan du evt. blive skrevet på venteliste. Send en mail til info@salsamas.dk med information om klassens/workshoppens navn, og at du ønsker at blive sat på venteliste, så kontakter vi dig, hvis der bliver en plads ledig.

Du kan fortryde tilmeldingen/bestillingen af holdet op til 1 uge efter betalingen, herefter vil det ikke være muligt at få refunderet beløbet. Fortrydelsesretten gælder ikke, når undervisningsperioden er påbegyndt.

Fortryder du købet, indenfor tidsfristen, skal du sende en mail til info@salsamas.dk, sammen med den kvittering, som du modtog ved betalingen

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil pengene blive indsat på din konto. Der må dog beregnes en behandlingstid på op til 8 dage.

Bemærk: kortgebyrer refunderes ikke.

Salsa Más Dance Academy forbeholder sig retten til at aflyse evt. hold og workshops, hvis der er for få tilmeldte. Betalingen vil ved aflysning blive refunderet.

Bemærk: kortgebyrer refunderes ikke.

For at garantere den bedste og højeste kvalitet i danseundervisningen for alle elever, vurderes den enkelte elevs danseniveau i 1. lektion. Hvis elevens niveau ikke matcher holdets, forbeholder vi os retten til at flytte eleven til et andet hold.

Ved at deltage i hold, workshops eller events ved Salsa Más Dance Academy giver du din tilladelse til, at vi må bruge evt. billeder og videoer, der bliver taget i undervisningen, i forbindelse med markedsføring på sociale medier og hjemmesiden.

Vilkår ved køb af privatundervisning

Du vil modtage en kvittering pr. mail for dit køb af privatundervisning. Tid og sted for dine privateundervisning aftales skriftligt med instruktøren. Privateundervisning kan ombookes/aflyses indtil 24 timer før det aftalte tidspunkt. Der gives ikke erstatningstimer eller refundering for beløbet, hvis deadline overskrides.

  • at 1 lektion varer 55 minutter, og du kan max. booke 2 lektioner pr. dag.
  • at priserne i prislisten IKKE indeholder transportudgifter. Det skal aftales med instruktøren ved bookning af lektionen.
  • at hvis instruktøren aflyser undervisningen inden for 24 timer før det aftalte tidspunkt, giver vi dig en Privatundervisning hel GRATIS!

Vilkår ved køb af gavekort

Du vil modtage en kvittering pr. mail for købet af gavekort. Herefter vil du senest den efterfølgende hverdag modtage gavekortet pr. mail. Indløsning af gavekort skal ske på følgende måde: Salsa Más Dance Academy kontaktes pr. mail info@salsamas.dk eller telefon 42 43 69 39, hvorefter tid og sted for undervisning aftales med instruktøren.

  • at 1 lektion er svarende til 55 minutter, og du kan max. booke 2 lektioner pr. dag.
  • at prisen af gavekortet IKKE indeholder transportudgifter. Det skal aftales med instruktøren ved bookning af lektionen.
  • at undervisningen kan ombookes/aflyses indtil 24 timer før det aftalte tidspunkt. Der gives ikke erstatningstimer eller refundering for beløbet, hvis deadline overskrides.
  • at hvis instruktøren aflyser timen senere end 24 timer inden klassen begynder, giver vi dig en time GRATIS!

Bemærk: der kan forekomme transportudgifter

Kundens/Elevens ansvar

Kunden/eleven er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i danseundervisningen. Salsa Más Dance Academy tager ikke ansvar for personskader, som følge af ulykke(r) i undervisningstiden.

Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre, tilføje og lave rettelser på hjemmesiden og webshoppen uden forudgående varsel.

Al billed-, video-, logo-, navne- og tekstmateriale på Salsa Más Dance Academy’s hjemmeside og webshop er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

Vi tager forbehold for udsolgte hold, workshops, events, trykfejl, leverance ændringer fra vores leverandører samt forsinkelser, som Salsa Más Dance Academy eller OfficielOnlineShops.dk ikke kan kontrollere. 

Kontakt information

Dr.: Yuleisy C. Rojas
Tlf. nr.: +45 4243 6939
E-mail: info@salsamas.dk
CVR: 38971565

Scroll to Top